Tag 9. klasse på efterskole! 

Overvejer du at tage 9. klasse på efterskole? Måske er du lidt i tvivl, om det er det rigtige for dig, for hvordan adskiller efterskolen sig egentlig fra din nuværende skole?  
 
Vi har valgt at sammensætte skemaet lidt anderledes, så du får mulighed for at få ”hele efterskolepakken” allerede i 9. klasse – uden at gå på kompromis med din afgangsprøve.

Niveauopdelt undervisning og spændende fag-dage 

I hverdagen kommer du til at opleve, at der ikke er så stor forskel på 9. og 10. klasse. Fagene dansk, engelsk og matematik har du på blandede hold med dine kammerater i 10. klasse. Her er undervisningen niveauopdelt, så du bliver fagligt udfordret på dit niveau.  
 
Derudover skal du naturligvis have en række obligatoriske kultur- og naturfag samt idræt. Dem samler vi på spændende fag-dage – typisk hver fredag – hvor du i høj grad kommer til at opleve en aktuel og projektorienteret undervisning. 
 
På den måde bliver du helt klædt på til at gå op til folkeskolens afgangsprøve.

Hverdagen på efterskole 

Udover de obligatoriske fag, kan du vælge mellem ni linjefag og endnu flere valgfag, så du kan sammensætte et skoleskema, som passer til dig og dine interesser. I løbet af året har du mulighed for at skifte valgfag og på den måde prøve kræfter med endnu flere forskellige ting.  
 
Både på gangene, i undervisningen og til diverse arrangementer bliver du blandet med dine kammerater fra 9. og 10. klasse. Du bliver en integreret del af hele vores efterskoleflok og får hele efterskoleoplevelsen.

Med det mener vi, at vi skaber en tryg ramme, så du har alle muligheder for at få et spændende skoleår fyldt med faglige, sociale, udfordrende, personligt udviklende og helt vildt sjove oplevelser.  

Vil du vide mere om 9. klasse på vores efterskole? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 97 11 62 34 eller hammerum-efterskole@hamme.dk, for at høre mere eller aftale en dag, hvor du kan kigge forbi og se skolen.