Book besøg knapTilmelding til skolen knapNyheder for Hammerum EfterskoleKontakt skolen

Hvorfor HE

Hvorfor vælge Hammerum Efterskole?

Vi har spurgt vores elever, hvorfor de lige netop har valgt Hammerum Efterskole frem for en anden efterskole:

"Skolen havde præcis de fag og kvaliteter, jeg ledte efter. Et godt mix af fysiske og kreative fag, samt fokus på det faglige. Og så var skolen bare hyggelig, da jeg kom og besøgte den. Designlinjen er for designinteresserede meget spændende, fordi den tilbyder noget, andre ikke gør."

"Jeg valgte Hammerum Efterskole, da den har et bredt udvalg af gode valgfag - både boglige og kreative. De boglige obligatoriske fag er niveaudelte, og det er godt, så vi får mere ud af timerne. Jeg interesserer mig også meget for springgymnastik, så det er helt klart et plus, at de har det på Hammerum Efterskole. Det er også pga. det praktiske såsom transport. Skolen ligger tæt på gode tog- og busforbindelser, så det er også et plus."

"Jeg valgte HE, fordi den ikke ligger særlig langt fra Århus, hvor jeg bor. Men også fordi den har tysk, fysik og en kok&tjener linje, som jeg gerne vil have. Valgte også HE, fordi jeg fik en god rundvisning, og syntes skolen var pæn og så ud til at have styr på det hele. Så synes jeg, det er godt, at HE har niveaudelt undervisning, så man kan få styr på det hele."

"Jeg valgte Hammerum Efterskole, fordi min søster gik her sidste år, og fordi jeg har hørt en masse gode ting om stedet, og det har virket til at være en hyggelig skole de gange, jeg har været heroppe til forældredage."

"Fordi der ikke er morgenmotion, og det var nogle pæne pigeværelser"

"Der var fodbold, spansk og spring, hvilket var meget attraktivt for mig."

"Det så bare ud til at være et sted, hvor jeg kunne trives!"

"Jeg valgte Hammerum Efterskole, fordi allerede da jeg blev rundvist på efterskolernes dag, følte jeg mig hjemme. 
Fordi det er en skole med "løse regler", så vi må være på drengegangene fra 07.00-22.00. , og vi må gerne tage til Herning osv. i fritiden. 
Fordi I er gode til at få alle elever med til de ting, vi laver i fællesskab her på skolen." 
"Jeg valgte Hammerum Efterskole pga. sport, et godt reglement, men også fordi jeg syntes godt om skolen, fra første gang, jeg var på besøg." 

"Da jeg var oppe og besøge skolen, var det en vildt god oplevelse, og der var en fed stemning. Skolen opfylder mine krav til, at der skal være fodbold og musik. For det andet er der gode muligheder for transport frem og tilbage."

" Fordi der er fodbold, ikke for mange elever, godt sammenhold og gode lærere."

"Jeg havde lyst til at gå på efterskole IGEN, og da det både skulle være hyggeligt og fyldt med sport, var denne jo perfekt, for her kunne jeg næsten selv vælge, hvor meget sport, jeg ville have. Og da vi kender en tidligere elev, som klart anbefalede den til os, skulle vi jo lige ud at kigge, og så var den bare perfekt! Men det der gjorde , det helt afgørende for mit valg, var håndbolden og alt det andet sport - hygge:-)"

"Den ligger i byen, så man kan købe mad og slik osv. og værelserne var store, og det var ik´ kun 3 og 4 mands værelser. Og piger og drenge må være på hinandens gange, det synes, jeg er rart og giver point." 

"Jeg havde nogle krav, og dem udfyldte HE. Jeg brugte finddinefterskole.dk (eller sådan noget) og der kom Hammerum op. Jeg var meget interesseret i kok&tjener linjen - det er ikke vildt mange steder, de har en.

Jeg besøgte skolen 2 gange på efterskolernes dag (i 7 og 8 kl.) og min mavefornemmelse var vildt god. Jeg så også på en anden efterskole, men det var slet ikke det samme."

"Min storesøster gik på HE i 08/09 og lige siden, at jeg var med hende heroppe, på hendes første dag, har jeg bare vidst, at det var her, jeg skulle gå. Mine forældre ville gerne, jeg skulle se på nogle andre efterskoler, og det gjorde jeg også, men jeg vidste inderst inde, at hvis jeg valgte en anden efterskole, ville jeg ærge mig over, at jeg aldrig kom til at gå her. Skolen tilbyder mig alt, hvad jeg gerne vil af god god undervisning, springgymnastik, rytme og masser af kreative valgfag."


Find din efterskole

Går du med tanken om at starte  på en ny efterskole, så kan vi kun opfordre dig til at springe ud i det ved at komme ud, se på faciliteterne og møde os i Hammerum.

At vælge efterskole er for mange en stor beslutning, men for de fleste er det en af de bedste oplevelser med minder for resten af livet. Hammerum Efterskole er især populær fordi vi dækker mange forskellige ønsker fra vores elever. Derfor kommer du til at møde andre elever med mange forskellige interesser.

Der er mange ting der skal passe ind, når du skal vælge en ny efterskole. Hammerum Efterskole har haft stor succes med vores niveaudelte undervisning, som vores elever har været rigtigt glade for. Undervisningen er tilrettelagt således at statens undervisningskrav bliver overholdt, men samtidigt så kan alle elever være med. Fagligt stærke såvel som mindre stærke elever har herved mulighed for at få en målrettet undervisning, der får den enkelte elev til at føle sig værdsat og en del af gruppen.

Vores blanding af kreative, sportslige og faglige fag gør at du kan prøve lidt af hvert selvom du har valgt et specifikt linjefag. Derfor vil du sagtens kunne vælge håndbold som linjefag og samtidigt deltage i andre typer af valgfag. Du vil på den måde ikke føle at du har truffet et fravalg ved at vælge lige dét linjefag, der passer dig bedst.


efterskolens elever og fællesskab
efterskole i Herning, jylland, fællesskab
Kalender
Elevcitater